صادرات انواع لوازم ساختمانی

صادرات مصالح ساختمانی

صادرات مصالح ساختمانی ازجمله ایده‌ای بسیار محبوب در زمینه تجارت است؛ چراکه کشور ما سرشار از منابع و پتانسیل، جهت تولید باکیفیت‌ترین مصالح در اقلام مختلف است. ورود به این عرصه تجاری شما را در معرض چالش‌ها و پرسش‌های گوناگونی در مورد کم‌وکیف این موضوع و عوامل مؤثر بر افزایش سود قرار خواهد داد.

صادرات مصالح ساختمانی تنها یک تجارت دو سر و با محوریت تولیدکننده نیست بلکه شما در این مسیر با صنوف دیگر نیز همکاری خواهید داشت. جهت حمل‌ونقل و انبارداری این مواد ساختمانی شما متقبل مسئولیت‌های سنگین نخواهید شد و افراد متخصص در این امروز، پابه‌پای شما خواهند آمد.

حمل‌ونقل و انبارداری در زمینه صادرات مصالح ساختمانی باتوجه‌به حساسیت و حجم بالای آن‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است و ازجمله پارامترهای تأثیرگذار بر موفقیت شما در جلب رضایت مشتری و درخشیدن در عرصه بین‌المللی خواهد بود

مهم ترین اقلام صادراتی مصالح ساختمانی

اقلام صادراتی مصالح ساختمانی   آجر  انواع سرامیک

کاشی

سیمان

شیشه فلوت ضخیم

شیشه فلوت ساده

شیشه فلوت رنگی

شیشه رفلکس

شیشه کنترل کننده انرژی

آینه ساده

آینه آلومینیومی

شیشه لمینیت

شیشه مشجر

بلوک شیشه ای

ایزوگاه ساده

شن

ماسه

پرلیت perlite

پودر کربنات کلسیم

پودر میکرونیزه با معدن سنگ

گچ گیپتون

گچ ضد رطوبت

گچ ضد حریق

کلینکر

آهن

سنگ های ساختمانی

 صادرات مصالح ساختمانی تا به امروز ضعیف عمل کرده و دستیابی به بازارهای جهانی نیازمند راهکار و برنامه‌ریزی است. بخش مسکن یکی از موتورهای اصلی برای به حرکت درآوردن اقتصاد کشور محسوب می شود و در این بین تولید مصالح ساختمانی مرغوب نقش اساسی در پویایی صنعت ساختمان سازی دارد.

در دو دهه اخیر با توجه به نیاز جمعیت رو به رشد کشور به مسکن، صنایع مرتبط با این بخش هم به تدریج از حالت سنتی خارج شده و همگام با صنایع دیگر رشد کرده ولی برخی از حوزه ها همچون سنگ کاشی و سرامیک هنوز به طور کامل نتوانسته رضایت مشتریان داخلی و خارجی را کسب نماید و توان رقابت در بازارهای بین المللی را پیدا کند.

برای دستیابی به جایگاه مطلوب در صادرات مصالح ساختمانی باید اجرای راهکارها و روشهای نوین علمی را در دستور کار خود قرار دهیم . مصالح ساختمانی ایران در صنعت ساختمان جهان از لحاظ کیفیت زبانزد بوده و در زمینه صادرات ضعیف عمل شده که لازمه پیشرفت آن تقویت بازاریابی بین المللی است.

صنعت آجر در کشور می‌تواند ارزآوری بسیاری داشته باشد، حتی به جرات می‌توان ادعا کرد که صنعت آجر می‌تواند بالاتر از نفت برای کشور ارزآوری داشته باشد. ولی دید مسئولان به این موضوع خوب نیست. گزینه‌های خوبی روی میز برای این صنعت وجود ندارد. البته طرح‌هایی وجود دارد، اما باید در راستای بهبود این صنعت قدم‌هایی برداشته شود.

در تولید بسیاری از مصالح ساختمانی، کشور صاحب رتبه‌های قابل‌توجهی است، اگر این اتفاق روی داده، نتیجه دست‌به‌دست دادن همه فعالان بوده که سبب شده در یک صنعت رشد قابل‌توجهی داشته باشیم. از این‌رو دولت و وزارت صنعت، معدن و تجارت می‌توانند راه را برای صادرکنندگان بازکنند.

آجر ایرانی با توجه به افزایش نرخ دلار در کشورهای دیگر بسیار به‌صرفه است، از این‌رو صادرات آن می‌تواند تحولی در این صنعت که در داخل دچار رکود است، ایجاد کند. در این راستا امکان صادرات به عراق را به شکل آسان دراختیار داریم.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص صادرات مصالح ساختمانی با شماوران تضمین ترخیص در ارتباط باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *